23 Ocak 2010 Cumartesi

BDP'li vekilden inanılmaz sözler

Share BDP'nin Van'ın Gevaş ilçe teşkilatı binasının açılışına katılan Milletvekili Özdal Üçer, "Ya Hitler'in yaptığını yapıp bizleri katledecekler ya da özgürlüğümüzü verecekler" dedi. Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) Van'ın Gevaş ilçe teşkilatı binasının açılışına katılan Milletvekili Özdal Üçer, "Ya Hitler'in yaptığını yapıp bizleri katledecekler ya da özgürlüğümüzü verecekler" dedi.

Atatürk Bulvarı üzerinde düzenlenen açılış törenine BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, İl Başkanı Muhyettin Aksin, Edremit İlçe Belediye Başkanı Abdulkerim Sayan, il meclis üyeleri ve partililer katıldı. Açılışta bulunan ve Kürtçe bir konuşma yapan BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, uygulanan politikanın kendilerini asla yıldırmayacağını belirterek, "Can aynı can, ideoloji aynı ideoloji. Ellerimizi kelepçeleseler de yüreğimizi ve beynimizi kelepçeleyemezler. Zindanlar boşalmadığı sürece davamızdan

vazgeçmeyeceğiz. BDP olarak herkesle diyalog içerisinde olacağız. Hedefimiz tüm ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak olacaktır. Ya Hitler'in yaptığını yapıp bizleri katledecekler ya da özgürlüğümüzü verecekler" dedi.

Sloganlar atıldığı açılışta Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekildi. Açılışa katılan kalabalık kendilerine sunulan ikramdan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

23.01.2010
www.mynet.com

0 Yorum Yaz:

Yorum Gönder